سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان

سناتور آمریکایی: دولت بایدن فاسد و متقلب است

سناتور آمریکایی: دولت بایدن فاسد و متقلب است سناتور جمهوری خواه در واکنش به کشف اسناد در خانه رئیس جمهور آمریکا گفت دولت بایدن فاسد و متقلب است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 22
کد خبر: ۱۶۹۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، پس از کشف اسناد جدیدی از خانه جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در ایالت دلاور، تد کروز، سناتور جمهوری خواه گفت: این دولت فاسد و متقلب است. آن‌ها از دوم نوامبر از این موضوع خبر داشتند.

 

وی در مصاحبه با فاکس نیوز گفت: اداره اسناد آرشیوی نیز از این موضوع مطلع بود. وزارت دادگستری نیز از آن اطلاع داشت. ما فهمیده ایم که وزارت دادگستریِ دولت بایدن وقتی مسئله‌ای برضد دونالد ترامپ باشد، آن مسئله را مانند یک آبکش، نشت می‌دهد. ما عکس‌های یورش اف بی آی به مارِلاگو (اقامتگاه ترامپ) را می‌بینیم. ما وقتی از نظر سیاسی به نفع آن هاست، همه نوع نشت را می‌بینیم، اما در این خصوص، شش روز پیش از انتخابات در‌های وزارت دادگستری به طور معجزه آسایی مثل تله، کاملاً بسته شد.

 

تد کروز افزود: آن‌ها نمی‌خواستند خبر کشف اسناد در خانه بایدن را نشت دهند، زیرا می‌خواستند دمکرات‌ها برنده شوند. فکر می‌کنم یکی از بدترین میراث‌های جود بایدن، فساد عمیق وزارت دادگستری و اف بی آی است. چرا اف بی آی به خانه بایدن در دلاوِر یورش نبرد؟ چرا به مرکز پِن یورش نبرد؟ چرا آن‌ها صرفاً به وکیل‌ها اطمینان نکردند تا به آن‌ها بگویند شما خودتان بگردید وببینید چه چیز آنجا هست؟ زیرا این به وضوح استاندارد دوگانه است.

 

وی گفت: من فکر می‌کنم کاخ سفید واقعاً نگران رویارویی با قانون نیست. فکر می‌کنم به باور آن ها، بازپرس ویژه آن‌ها را تنبیهی ملایم می‌کند و تمام. به نظرم آن‌ها از روبرو شدن با کیفرخواست نمی‌ترسند. مریک گارلند (وزیر دادگستری) در دولت بایدن می‌خواهد علیه دونالد ترامپ کیفرخواست صادر کند. آن‌ها می‌خواهند برای موضوع مارِلاگو علیه او کیفرخواست صادر کنند و ناگهان از نظر سیاسی به دردسر می‌افتند. چون اگر کیفرخواست صادر کنند، همه می‌پرند چرا علیه بایدن کیفرخواست صادر نکردید؟ این مشکل آن هاست و بخاطر همین نگرانند.

 

مقامات وزارت دادگستری آمریکا به صورت ضمنی پیام‌هایی منتقل کردند مبنی بر اینکه احتمالاً با تحقیق و تفحص کنگره درباره عملکرد نادرست رئیس جمهور بایدن در زمینه اسناد محرمانه همکاری نخواهند کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار